divendres, 15 de juliol del 2016

PILOTES DE COLORS

INTRODUCCIÓ:
Els i les Artistes sempre están disposats a jugar amb pilotes, i durant el curs hi hem jugat amb diferents formats. (http://bressolactiu.blogspot.com.es/2016/03/introduccio-fa-dies-al-taller-sensorial.html)

Un dia, pensava que seria genial poder improvisar una piscina de pilotes, i mirnat que podía fer se’m va ocòrrer girar les taules del revés i posar les pilotes dins. Sé que queda molt lluny a assemblar-se a la idea original, però vaig decidir probar-ho…


Els infants quan van entrar a l’aula, lo primer que van fer, va ser posar-se dins de les taules, els va encantar la idea, s’asseien dins i començaven a llençar les pilotes fora, un cop ja no en quedaba cap, llavors les tornaven a posar dins, era molt graciós, no paraven de riure!



També, vàrem fer xuts i llençaments, fins que al Carlos va tenir una pensada, amagar-se la pilota sota la samarreta una d’aquestes i llavors deia “Ooh!, Pilota?” llavors, li preguntàvem, “On és?” s’alçava la samarreta i queia rodolant per terra, als companys i companyes els va agradar la idea, i van començar a imitar-lo. Va ser molt divertit, i s’ho van pasar genial!!



MATERIAL: Taules, pilotes de diferents mides i colors.

EDAT DESTINATARIS: P1 i P2.

NÚMERO DE PARTICIPANTS: Grup classe.

OBJECTIUS:
                - Treballar la motricitat.
                - Estimular la vista.
                - Conèixer gran - petit.
                - Conèixer diferents colors.
                - Coordinar mà-ull.
                 -Coordinar moviments.
                - Gaudir de joc.

ESPAI: La pròpia aula.
  
TEMPS: El que els infants mostrin interès pel material.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada